Forum iPhone Albania

Komuniteti i parë shqiptar i dedikuar botës Apple
Subcategories Topics Posts Last Post
Si funksionojnë diskutimet, si të bëni një pyetje, si të hapni një temë të re? Pyetjet duhet të bëhen në seksionin përkatës që të marrin përgjigjen e duhur! 6 7
by euxxnifh
Diskutime për çdo gjë që ka të bëjë me iPhone! 301 1269
by ChristinaSun
iOS
Probleme, Bug, Error. Këtu mund të diskutoni mbi të gjitha llojet e iOS
51 222
by pavii
Gjithçka mbi aplikacionet e App Store dhe Cydia për iPhone. 42 135
by euxxnifh
Probleme me iTunes? Ky ështi vendi i duhur për të kërkuar ndihmë 30 126
by Mikssa
Guida për të bërë jailbreak dhe të gjitha pyetjet dhe problemet tuaja
77 286
by mikebrian1
Diskutime rreth metodave dhe problemeve të ndryshme për zhbllokimin e iPhone
Sub-Forums: Gevey Sim
80 293
by euxxnifh
Diskutime dhe kërkesa të ndryshme mbi guidat e iPhone Albania 18 57
by euxxnifh
Gjithçka qe ka te beje me Cydian
91 378
by Mikssa
Seksion i dedikuar diskutimeve të ndryshme mbi iPad
13 35
by hemafac017
Diskutime të ndryshme mbi iPod Touch
9 30
by laosiklx015
Mac
Diskutime mbi kompjuterat Macintosh
13 29
by korabS
Diskutime rreth iCloud, rreth përdorimit dhe problemeve të ndryshme! 4 9
by laosiklx015
Këndi i njoftimeve, këtu mund të propozoni një pajisje Apple për shitje apo të kërkoni një të tillë për ta blerë. 4 4
by Lind66
Diskutojmë këtu për të gjithë aksesorët për iPhone, iPad, iPod e Mac. 3 6
by laosiklx015
Ky është seksioni për zhvilluesit e aplikacioneve ku të diskutojmë dhe të mësojmë si të krijojmë një aplikacion. 1 2
by dendi
Jeni të ri në komunutetin tonë dhe doni që të njiheni? Prezantohuni këtu. 39 61
by momokdad08
Ky është seksioni ku mund të flisni për çfarë të dëshironi. 12 24
by laosiklx015
Doni të na pyesni për diçka? Doni të na propozoni diçka interesante për të përmirësuar faqen tonë? Na shkruani. 12 19
by momokdad08
There are many reasons that may cause your iPhone X to lose SMS. You may have wrongly deleted it, or you accidentally report your message to garbage, and then all of a sudden your information has disappeared. So, we have a way to solve this problem. We will help you recover deleted text messages... 4 4
by Mikssa
Find the best IUI Centres in Delhi for infertility treatment. View List of Best Reviewed IUI centres, IUI Clinics, IUI Hospitals. for more: https://www.womensquery.com/delhi/iui-centres 0 0
by Womenq
Find the most trusted IVF doctors in New Delhi to achieve the dream of parenthood. Find the best IVF doctors, IVF specialist, IVF clinics near you. Consult Now! for details please visit: https://www.womensquery.com/new-delhi/ivf-doctors IVF Doctors in New Delhi IVF Specialist in N... 0 0
by Womenq
Find the most trusted IUI doctors in Delhi to achieve the dream of parenthood. Find the best IUI doctors, IUI specialist, IUI clinics near you. Consult Now! for more details: https://www.womensquery.com/delhi/iui-doctors 0 0
by Womenq
IP Vanish has a decent amount of servers and features, first-rate security, a strict no-logs policy, and a repo for speed. But its price is a bit high than most of the popular VPNs. Get a Complete IPVanish VPN review and find out why TopBrandsCompare recommends this US-based VPN. IPVanish VP... 0 0
by Ipvanishvpn
Express VPN seems like a winner on paper. Get the complete Express VPN Review at TopBrandsCompare.com and find out how does this VPN performs in the real world? ExpressVPN Review ExpressVPN Free Trial ExpressVPN expressvpn free 0 0
by ExpressVPN
Norton Antivirus is one of the best antivirus software for PC, Laptop & Mobile. Checkout Norton Antivirus Review which will help you make to right choice & try Norton security free. 0 0
by norton-antivirus
The best Kaspersky antivirus software for PC, Laptop and Mobile, Kaspersky Antivirus Review that will help the user to know more about Kaspersky Antivirus. more: https://www.topbrandscompare.com/brand-antivirus/kaspersky-antivirus-review/ 0 0
by kasperskytop
our exclusive range of Turmeric teas bring you super active blends combining the SUPERFOOD 'Turmeric' with a Ginger, Ashwagandha, Moringa, Matcha and so much more ! The tea is also great way to reap the health benefits of turmeric. 0 0
by vahdamteas
Comodo Free Antivirus Review gives total Virus security to its clients at the very least cost. Here, are a portion of the prominent highlights of the download now Comodo Antivirus software recorded. Comodo Antivirus Review offers the ultimate protection to your devices.The Advanced technologies... 0 0
by tbccomodo
Si mund te bej downgrade snapchatin ndonje metode nese ka mundesi ?Falemenderit per mirkuptimin 0 0
by iphoneSE